• Kuizi ElektronikREGJISTRIMET KANË FILLUAR25 Shkurt 2014

  Shpallet Konkursi për regjistrim në Vitin Shkollor 2014/2015më shumë

 • Kuizi ElektronikGrupi letrar “Ismail Kadare” i kolegjeve “Aga Xhite” dhe “Universum”24 Shkurt 2014

  Për krijimtari letrare në zhanrin e poezisë dhe tregimit për shpërblimin “Ismail Kadare”.më shumë

 • Kuizi ElektronikKuizi Elektronik Universiada 201421 Janar 2014

  Kuizi Elektronik Universiada 2014  më shumë

 • Kuizi ElektronikNXËNËSIT E KOLEGJIT “UNIVERSUM” ORGANIZUAN JAVËN E SOLIDARITETIT30 Dhjetor 2013

  Si çdo vit, edhe në vitin 2013 nxënësit dhe menaxhmenti i Kolegjit “Universum” Prishtinë organizuan javën e solidaritetit.më shumë

 • Kuizi ElektronikNXËNËSIT E KOLEGJIT “UNIVERSUM” VIZITUAN MUZEUN SHTETËROR TË KRISTALEVE DHE MINERALEVE TË KOSOVËS NË STANTËRG30 Dhjetor 2013

  Në kuadrin e mësimit praktik dhe praktikës profesionale nxënësit e Kolegjit “Universum” gjatë muajit Nëntor 2013, vizituan Muzeun Shtetëror të Kristaleve dhe Mineraleve të Kosovës në Stanterg të Mitrovicës.më shumë

Shiko të gjitha
Kalendari
 

 

Partnerët tanë